not
grown
to be
subtle

Passie, kwaliteit en duurzaamheid in bloei!

Maak je klaar voor de ultieme Lelie-ervaring, aangedreven door onze gepassioneerde kwekers! Niemand kent Lelie zo goed als zij. Elke dag weer worden ze overweldigd door de ongeëvenaarde schoonheid van deze bloem. Ze storten hun hele ziel en zaligheid in het kweken ervan, zonder enige terughoudendheid. Ze schreeuwen het van de daken: Lelie is absoluut onweerstaanbaar. 

Inspelen
op markt-behoeften

Onze kwekers zijn ware visionairs en begrijpen de behoeften van de klant als geen ander. Met meer dan 350+ variëteiten spelen ze slim in op elke vraag. Maar ze doen zoveel meer dan dat. Ze spelen in op de marktbehoeften door het bieden van service. Ze digitalisering veel teelt- maar ook verkoopprocessen, waardoor perfecte webshopkoppelingen kunnen worden gerealiseerd.

meest gesteldevragen

Kent Lelie verschillende geurentonen?

De diversiteit van lelie overweldigend. Zoveel geur keuze! Zo hebben Oriëntals & Oriëntal Trompet (OT) een zeer breed palet aan geuren: van niet of lichtgeurend tot ruimtevullend. Omdat dubbele Lelies afstammen van de Oriëntals hebben ze dezelfde kenmerkende lichte tot sterke geur. Zoek je zacht, zoets geurtonen, dan moet je kiezen voor de productgroepen Longiflorum en Longiflorum Oriëntal (LO).

Zijn er lelies zonder meeldraad verkrijgbaar?

Alle lelies hebben meeldraden, maar de dubbelbloemige soorten hebben zeer beperkt stuifmeel.

Ik zoek lelies zonder geur. Welke soorten zijn dat?

De Longiflorum Aziaat & Aziaten (LA & A) Lelies zijn nagenoeg geurloos. Dé keuze voor klanten die niet dol zijn op leliegeur.

Wat adviseer ik mijn klant over het verwijderen van stuifmeelvlekken?

Blijf rustig! Doe dit niet: wrijven of natmaken. Maar pak plakband en verwijder het stuifmeel (poeder) met de plakzijde.

Wie doet er allemaal mee met de promotiecampagne Love for Lilies?

Alle Nederlandse kwekers steunen promotie-activiteiten. Het promotiecollectief Love for Lilies bestaat uit de 70 Nederlandse kwekers die hun Lelies aanvoeren bij veiling Royal FloraHolland.