Mix van schoonheid en succes

Onze Leliekwekers begrijpen het belang van keuze en diversiteit in het assortiment. Daarom bieden ze samen een breed scala aan lelievariëteiten, zodat jullie klanten altijd de perfecte bloemen kunnen vinden die passen bij hun stijl en voorkeuren. De Lelie laat alle concurrentie moeiteloos achter zich. Subtiel? Vergeet het maar. Lelies zijn rebelse schoonheden en zijn kampioenen in het maken van een onvergetelijke indruk. Onze kwekers brengen het hele jaar door meer dan 350 variëteiten op de markt, geteeld door vakmensen die garant staan voor topkwaliteit. Lelies zijn geschikt voor elke gelegenheid, elk seizoen en worden zeer gewaardeerd door consumenten. Ze zijn heerlijk eigenwijs en toch zo elegant.

Not grown to be subtle
Not grown to be subtle
Not grown to be subtle

Lelie is de champagne onder de bloemen, wereldwijd geliefd

Lelies zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, vormen en geuren, waardoor er eindeloze mogelijkheden zijn om prachtige boeketten, arrangementen en decoraties te creëren. Of het nu gaat om een romantisch gebaar op Valentijnsdag, een elegant bloemstuk voor een bruiloft of een serene uiting van respect tijdens een begrafenis, lelies bieden de ideale keuze voor elke gelegenheid.

De leliekwekers streven ernaar om klanten te inspireren en hen de vrijheid te geven om hun creativiteit te uiten. Met onze diverse lelievariëteiten kunnen jouw klanten spelen met kleurencombinaties, texturen en bloemvormen om unieke en opvallende arrangementen te maken die gegarandeerd indruk maken op ontvangers.

Oh, er zijn zoveel redenen om voor Lelie te kiezen...

  • De knoppen wekken hoge verwachtingen en wanneer ze langzaam opengaan, bloeit Lelie groots en uitbundig. Ze pronkt als geen ander.
  • Lelie is de belichaming van luxe en gedijt in aandacht. Noem haar gerust de champagne onder de bloemen!
  • Lelie is het hele jaar door verkrijgbaar in talloze kleuren en bloemvormen. Klanten kunnen op elk moment genieten van Lelie's pracht.
  • Met meer dan 350 soorten is er voor elk wat wils, elk segment en elke portemonnee.
Source: iBulb